Vaccineren

VACCINEREN

Jaarlijkse vaccinatie is dé manier om je hond, kat of konijn te beschermen tegen ernstige en mogelijk levensbedreigende ziekten. Wil je leed voor je huisdier en een onverwachte hoge dierenartsrekening voorkomen? Laat je hond, kat of konijn dan jaarlijks vaccineren.

Bij Petsfit ben je voor vaccinaties altijd welkom zonder afspraak op het inloopspreekuur. Vaccinaties zijn goed maar overmatig vaccineren is dat niet. Aan de hand van de vaccinatie-geschiedenis en levensomstandigheden, bepalen we daarom altijd in overleg met jou welke vaccinaties nodig zijn.

Met een bloedanalyse (‘titeren’) kunnen we voor een beperkt aantal ziekten bij honden meten of een volgende vaccinatie nog even uitgesteld kan worden. Ben je geïnteresseerd in deze nieuwe techniek? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Bij Petsfit wordt je huisdier voorafgaand aan de vaccinatie altijd volledig onderzocht tijdens het vaccinatieconsult. Voor eigenaren met meer dan één huisdier tellen we slechts één vaccinatieconsult per bezoek, ongeacht het aantal huisdieren dat je meeneemt. Zo houden we onze prijzen laag!